Fra du har mottatt din høyttalerpakke for hjemmekino har du hele 14 dager på deg til å angre kjøpet. Du kan returnere hele ordren eller deler av den. Originalemballasjen må være ubrutt. Du kan altså ikke teste anlegget før du velger å returnere det. Du må selv betale returfrakten, og vi tar et gebyr på 100 kroner for håndteringen.

Tilbakebetaling

Vi utfører tilbakebetalingen uten unødvendige forsinkelser, og med samme betalingsmiddel som du selv brukte da du betalte for varen. Du vil normalt ha pengene innen 14 dager etter at vi mottok returen din.

Reklamasjon

Dersom høyttalerpakken for hjemmekino har blitt skadet under levering eller det er noen feil med den, kan du selvfølgelig returnere den. Vi vil da stå for betaling av frakten. Kontakt oss for mer informasjon om hvordan det hele skal gjennomføres. Reklamasjonsretten gjelder i tre år, men dekker kun produksjonsfeil. Dette er gode betingelser ved kjøp av høyttalerpakker for hjemmekino.

Bytte av høyttalerpakker

Bytte av høyttalerpakker fungerer på samme måte som når du angrer kjøpet ditt. Du returnerer varen for egen regning, og kjøper deretter en y vare i butikken vår. Vi tar dog ikke ut en ekstra avgift når du foretar et bytte.