Leveringer innen Norge gjøres i samarbeid med Postnord eller DHL. Normal leveringstid er 2-6 virkedager etter at vi har sendt deg en ordrebekreftelse. Dersom noen av elementene i din høyttalerpakke for hjemmekino ikke er på lager, vil vi gi beskjed om dette og fortelle deg når den er forventet inn igjen. Vi ber deg kontakte oss dersom du ikke har mottatt en bekreftelse på kjøpet ditt innen 24 timer. 

Henting av høyttalerpakker for hjemmekino

Du henter selv bestillingen din på det nærmeste utleveringsstedet til Postnord. DHL leverer hjem på døren. Du vil få et varsel via SMS om når pakken er klar for henting. Dersom du ikke har hentet den innen 14 dager, vil den bli sendt tilbake til oss. I slike tilfeller vil du få tilsendt et krav om frakten. Dersom du betaler med faktura, må du hente pakken og betale fakturaen innen 14 dager fra du har fått beskjed om pakkens ankomst. Husk å ta med deg gyldig legitimasjon når du skal hente pakken din.

Hjemlevering

Store pakker (over 10 kilo) leveres hjem til døren din. Leveringen av din høyttalerpakke for hjemmekino vil da bli varslet via telefon.